Ann Van der Plaetsen

 

Ann voltooide de richtingen instrumentaal ensemble (met klarinet), cello, kamermuziek en zang aan de muziekacademies van Gent en Eeklo. Zij richtte het kinder- en jeugdkoor (Sint-Maarten-Koor) van Lovendegem op. Zij dirigeert het SMK ondertussen al bijna 10 jaar met hart en ziel !

Ann is zangeres bij het OKRA-Promenadeorkest (Gent) waar ze tevens cello speelt.

S indsgeruime tijd vormt Ann met Wim Claeys een muzikaal duo dat optreedt voor verenigingen.

Zij laat zich ook zeer graag op piano begeleiden door Peter Sergeant met wie ze n.a.v. Lovarte voor de 3de maal op de planken staat.

 

 

Wim Claeys is een zeer bekwame orgelist. Hij behaalde talloze eerste prijzen aan het conservatorium. Beroepshalve is hij koster-organist in verschillende gemeenten.

Hij kan tevens zeer handig overweg met keyboard, waarmee hij niet alleen heel wat koren begeleidt, maar waaruit hij de meest ongelooflijke arrangementen tovert. Wim schrijft  ook eigen muziek, samen met zijn beste vriend Wilmert, waarmee hij zowel instrumentale muziek als liederen componeert.

 

 

Peter Sergeant volgde een opleiding klassieke piano en muzikaal ensemble aan de muziekacademie van Galmaarden, en studeerde later ook jazzpiano aan de muziekacademie in Gent.

Hij was jarenlang pianist in de muziekvereniging “Amicato”, en zorgt samen met een vijftal muzikanten voor de muzikale ondersteuning in de maandelijkse gezinsvieringen in Lovendegem. Ook speelt hij meermaals op recepties, hetzij als solopianist, hetzij als duo samen met Ann.

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s