Katrien Gitsels

 

Katrien Gitsels (°1966) heeft als basisopleiding binnenhuisarchitectuur gevolgd. Ze startte ongeveer 10 jaar geleden met eigen kunst na het volgen van verschillende opleidingen zowel aan de academie te Gent als privé bij verschillende kunstenaars. Via tekenwerk en schilderkunst heeft Katrien geleidelijk aan haar weg gevonden in de beeldhouwkunst. Ze startte met werken in Franse witsteen en blauwe hardsteen. Vervolgens heeft ze zich verdiept in andere soorten materiaal zoals brons en polyester. Op vandaag heeft Katrien ongeveer 150 werken geproduceerd. In de toekomst wenst ze zich verder te specialiseren in de beeldende kunst.

 


 
locatie 12. Katrien Gitsels (Beeldhouwkunst) & Andrea De Rijcke (Schilder- en beeldhouwkunst): Beekstraat 35

Advertenties

2 gedachtes over “Katrien Gitsels

  1. Vader (Arnhem, 1945) van Jan (Exloo,1974). Mooi, een naamgenoot in de kunst. Zelf heb ik zo wat geroken aan letterkunde, filosofie en psycholgie en was ik voorheen bibliothecaris en reisleider/gids. Maar ook heb/had ik altijd vriend(en)in de beeldende kunst. Ook heb ik af en toe iets geschreven en gepubliceerd (over de stad, m’n verwanten en dierbaren en filosofie).
    Volgens wijlen mijn oom Wim zijn ‘de Gitsels’ vanuit Vlaanderen naar het noorden gegaan. De grootste ‘Gitsels-Erlebnis’ heb ik gehad in Veurne, overigens niet ver van Gistel, waar ik zoiets niet had. Hoe dan ook, je geboortegrond is niets anders noch meer dan gewoonweg die ontstaansgrond,liefst ook, zoals alles, een beetje in evenwicht met jezelf. Zoals nergens en niets, heeft ook dit helemaal niets heiligs, maar alleen iets heel aards.
    Mijn (Russische)vrouw is nog niet in Gent geweest en al helemaal niet in Lovedegem. Maar wie weet, komt zoiets er nog eens van .
    Groeten van
    Tom Gitsels

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s